Cardcovers is opgericht in 2001, toen nog onder de naam Artha Plastics. Maar lang daarvoor heeft mijn vader vanaf 1966 tot en met 1993 een bedrijf gehad dat plastic hoesjes en ringbanden produceerde. We hebben dus aardig wat ervaring in huis als het gaat om het produceren van kwalitatief goede hoesjes.

Vanuit deze ervaring kunnen wij u dan ook goed adviseren over het type hoesje dat het beste past bij het gebruik dat u voor ogen heeft.

 

EIGEN PRODUCTIE

Wij produceren al onze hoesjes dus zelf. Plastic wordt op grote rollen ingekocht en verwerkt tot hoesjes op de machines die hier staan. Aangezien er veel verschillende uitvoeringen mogelijk zijn is het resultaat heel divers. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk naast een uitstekende service. Dat bepaalt immers of een klant in de toekomst bij ons terug komt. En dat zien we natuurlijk graag.

 

VOORDELIGE KEUS

Doordat u bij Cardcovers rechtstreeks bij de producent koopt bent u goedkoper uit. Ook verzorgen wij zelf de prints op de hoesjes, de kortste weg en dus voordelig. Aangezien we de hoesjes zelf produceren ontkomen we vaak niet aan een levertijd. Maar dan weet u ook zeker dat u Nederlandse kwaliteit ontvangt.

 

MILEU-BEWUST

Onze hoesjes zijn gemaakt van plastic, oftewel pvc. Dit is een veelzijdig materiaal, maar het is wel belangrijk dat het milieu hierdoor zo min mogelijk wordt belast. Vandaar dat wij alleen plastic gebruiken met weekmakers die minder belastend zijn voor het milieu. Daarnaast wordt al ons afval gescheiden. Het afvalplastic wordt volledig gereclycled en verdwijnt dus niet op de afvalberg. Ook gebruiken wij alleen groene stroom bij de productie.